Moon Jelly — Music marketing experts.

De ontwikkeling van platform tot marketingbureau.

Moon Jelly weet dat het leven van een artiest behoorlijk druk kan zijn. In de digitale wereld is een doordachte marketingstrategie van groot belang, want simpelweg muziek uitbrengen is niet meer genoeg. De experts van Moon Jelly helpen daarom bij het optimaliseren van het profiel, zodat de artiest bezig kan zijn met de creativiteit.

Buro Schakel is gevraagd om de online presentatie onder de loep te nemen en deze middels een actieve samenwerking te reconstrueren. Na een stevig UX/UI onderzoekstraject hebben we een document ontwikkeld, waarin de klantreis, belangrijkste touchpoints, doelstellingen opnieuw zijn bepaald en vormgegeven. Onderwerpen als positionering, merkrichtlijnen, UX research en UI design staan hierin centraal. Niet enkel het bestaande informatieaanbod is op basis van deze bevindingen geëvolueerd, Moon Jelly heeft een transitie ondergaan van platform tot marketingbureau.

Samen mooie dingen maken?

Een soortgelijk project in gedachte en de mogelijkheden hiervoor eens doornemen? Neem contact op met Eric Schakel via +31 (0)85 0609 045 of mail eric@buroschakel.nl en we maken een vrijblijvend plan.

Roboworks — Innovation Intralogistics

Robotische oplossingen voor het
lossen en laden van containers

Bekijk project