Menu

Illusion — The illusion is real.

De afgelopen twee decennia heeft Klaudia Gawlas niet stilgezeten. Als volbloed-muzikant volgt ze haar roeping en bewijst ze keer op keer haar plek in de industrie. Als headliner van talloze evenementen over de hele wereld brengt ze fans bijeen en topt ze meermalig bovenaan de DJ-peilingen.

In 2020 komt ze met een nieuw concept genaamd Illusion, waarin ze ruimte maakt voor hetgeen wat ze het liefst doet. Mensen samenbrengen en plek creëren waar liefde en muziek kunnen worden gevierd. Een plek waar dj, producent en bezoeker elkaar versterken en samen de toekomst van elektronische muziek verkennen.

Binnen dit traject helpt Buro Schakel haar met het scherpstellen en ontwerpen van de merkidentiteit, welke in den beginne hebben geleid tot het volgende artwork. Slechts is dit het begin van de reis, waarmee toekomstige updates niet lang op zich zullen laten wachten.

Samenwerkingen

Services

Samen mooie dingen maken?

Een soortgelijk project in gedachte en de mogelijkheden hiervoor eens doornemen? Neem contact op met Eric Schakel via +31 6 81 40 01 41 of mail eric@buroschakel.nl en we maken een vrijblijvend plan.

Terug naar het overzicht