Buro Schakel

Disclaimer

Socials

Contact

eric@buroschakel.nl
+31 681400141
studio: Rotterdam

Let’s play!

Als ontwerpbureau zijn we op missie om ondernemingen meer mens te maken in het digitale tijdperk. Binnen onze samenwerkingen waarderen we vertrouwen, heldere communicatie en lange termijn relaties. De korte lijnen die we hanteren helpen ons hierbij.

Strategy.

Eenmaal in het merkproces bouwen we zorgvuldig voort op de reeds ontwikkelde basis. We doen er alles aan om het merk zo authentiek en consistent mogelijk te maken. Op dit moment denken we zoveel mogelijk vooruit, zodat wij onze klanten kunnen kunnen voorzien van accuraat advies en helder krijgen hoe wij in de toekomst kunnen helpen.

Branding.

In eerste instantie richten we ons op de doelgroep van onze klant en verschaffen we mogelijkheden om deze relatie te optimaliseren. Denk hierbij aan facetten als het opstellen van de merkidentiteit tot het uitwerken en documenteren. We werken binnen de wensen, mogelijkheden en budgetten, zonder daarbij in leveren op kwaliteit en level van detail.

Digital.

Offline of online, we zetten de pijlen altijd op de toekomst. We maken inzichtelijk welke koers je het beste kunt varen op online gebied en innoveren op basis van deze bevindingen. Voor online strategie, user experience consultancy of bijvoorbeeld het ontwerpen van een geoptimaliseerde bezoekerservaring ben je bij ons aan het juiste adres.

Vertrouwd door deze partners

Say hi.