Buro Schakel

Strategie

Eigenlijk heel simpel. Zolang we ons goed voorbereiden, komen we met de beste oplossing.

Of het nu gaat om het vernieuwen van uw merkidentiteit, het lanceren van een nieuw product of het opstellen van een multimediale campagne voor uw evenement – de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij het maken van succesvolle keuzes staan er een aantal vragen centraal: middels welk ontwerp zal uw onderneming groeien, zal deze beter renderen en zullen we anderen inspireren?

Alles begint met de juiste strategie. Bij het definiëren van de juiste positionering voor het merk. In eerste instantie dus terug naar de kern en onderzoek doen naar de functie — binnen zowel de benadering als de uitkomst. Als ontwerper geloof ik in een snel proces, waarin we samenwerken als partners. U Brengt de kennis; ik creëer focus en baseer de ontwerpen op een bijpassend verhaal.

Binnen dit proces houden we de strategie aantrekkelijk en beknopt. Teruggebracht naar een vanzelfsprekende eenvoud, welke mensen begrijpen en waaraan zij zich verwant voelen. Het is daarmee van essentieel belang dat deze is gebaseerd op een begrijpelijke waarheid — waaraan we stapsgewijs en consistent uitwerking geven.