Bereik jouw online en offline doelstellingen middels de juiste merkcommunicatie.

Direct een strategische sessie plannen

Plan nu direct een strategische sessie in en ontvang een op maat gemaakte digitale strategie voor jouw organisatie.

Neem contact met ons op!

Benut de mogelijkheden van online en offline marketing.

De mogelijkheden tot het voeren van effectieve marketing zijn eindeloos. Er zijn wat dat betreft een hoop kansen, maar ook uitdagingen. Het is belangrijk om de doelstellingen en de klankreizen van jouw onderneming in kaart te brengen en deze te gebruiken als basis voor een passend marketingpakket. De juiste personen dienen middels de juiste boodschap te worden aangesproken, op het juiste moment en middels de juiste communicatiekanalen.

Aan de basis van succes ligt een heldere strategie.

Het behalen van jouw doelen is gebaseerd op een heldere strategie, waaraan op consistente wijze uitwerking wordt gegeven. We starten met een interne sessie waarin we met de juiste personen uit jouw onderneming de doelstellingen scherpstellen. Hierin benaderen we de KPI’s, buyer persona’s, customer journeys en de potentie van het aanbod. Op basis hiervan komen we met een gericht plan om de marketing tot uitvoer te brengen.

Start vandaag nog jouw marketingcampagne! En werk actief aan het bereiken en behouden van jouw doelgroep.

Nuchter, persoonlijk en middels een actieve samenwerking, zo komen we verder. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we de mogelijkheden samen door.

  Klaudia Gawlas

  Producer / DJ / Live-Act — Illusion Events

  To work with you was very easy for me and I was really surprised about the ideas and quality of work. And all this in a very short time. Thank you for giving my new project a new face. I love it!

  Talida Wegener

  General Manager — Zeitgeist Bookings

  Eric always delivers quickly and with good taste for the products. The costs are always reasonable. I've been working with him for 10 years now. More than satisfied and I can really recommend him. Enjoy as I did.

  Hanneke van den Berg

  Biologische Geitenhouderij — De Molswaerd

  Bedankt voor de fijne en goede samenwerking, door jullie zijn we tot een prachtig resultaat gekomen, op naar de toekomst om zeker mooie dingen te realiseren, nogmaals bedankt!

  Aafke van Tent Beeking

  Marketing manager — Stichting CPNB

  Kan hij ontwerpen? Ja. Is hij op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen?Jep. Schakelt ie lekker snel? Yes! En wat samenwerken met Eric pas echt fijn maakt is het mooie moment dat je conceptidee teruggekoppeld wordt en nog beter is uitgewerkt dan je zelf had bedacht.