Verkoop jouw producten en diensten en breng ze online in beeld, middels een schaalbare webshop. Super gebruiksvriendelijk en functioneel voor jezelf en de eindgebruiker.

Twijfel jij over een webshop?

Spar direct met een professional en weet binnen 5 minuten wat jouw kans van slagen is en waar je rekening mee moet houden.

Neem contact met ons op!

Verkoop producten en diensten met een schaalbare webshop.

De gebruiksvriendelijkheid voor zowel de organisatie als de eindgebruiker staan voorop bij het realiseren van een goede webshop. We kijken zorgvuldig hoe we de online verkoop kunnen integreren in de algehele bedrijfsvoering en richten de pijlen op het aantrekken van nieuwe klanten, middels bijbehorende marketing activiteiten. Vanaf de bestelling tot aan de betaling en aflevering. Een webshop is zoveel meer dan een tool, het is een manier van zakendoen.

Bruikbaarheid en beleving staan aan de basis van online verkoop.

Middels een aantal interne sessies stellen we onze ideeën en plannen op bij de techniek, het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid. Zodra deze plannen concreet zijn gaan we aan de slag met de online marketingmogelijkheden van jouw webshop.

Goede marketing is onlosmakelijk verbonden aan de webshop.

Zichtbaarheid en vindbaarheid liggen aan de basis van een goed renderende webshop. Het is van vitaal belang dat de marketing omtrent de online verkoop goed op orde is. We meten de resultaten en analyseren de behoeften van de gebruikers, zodat we helder krijgen op welke punten we kunnen verbeteren. We bieden een aantal pakketten, waarmee we op de lange termijn kunnen werken aan de optimalisatie van deze essentiële punten.

Dit is hét moment om je webshop te openen! Start vandaag nog met het organiseren van jouw online verkoop.

Nuchter, persoonlijk en middels een actieve samenwerking, zo komen we verder. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we de mogelijkheden samen door.

  Klaudia Gawlas

  Producer / DJ / Live-Act — Illusion Events

  To work with you was very easy for me and I was really surprised about the ideas and quality of work. And all this in a very short time. Thank you for giving my new project a new face. I love it!

  Talida Wegener

  General Manager — Zeitgeist Bookings

  Eric always delivers quickly and with good taste for the products. The costs are always reasonable. I've been working with him for 10 years now. More than satisfied and I can really recommend him. Enjoy as I did.

  Hanneke van den Berg

  Biologische Geitenhouderij — De Molswaerd

  Bedankt voor de fijne en goede samenwerking, door jullie zijn we tot een prachtig resultaat gekomen, op naar de toekomst om zeker mooie dingen te realiseren, nogmaals bedankt!

  Aafke van Tent Beeking

  Marketing manager — Stichting CPNB

  Kan hij ontwerpen? Ja. Is hij op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen?Jep. Schakelt ie lekker snel? Yes! En wat samenwerken met Eric pas echt fijn maakt is het mooie moment dat je conceptidee teruggekoppeld wordt en nog beter is uitgewerkt dan je zelf had bedacht.