Doelstellingen behalen middels effectieve communicatiecampagnes.

Ik wil een campagne voeren!

Maar waar moet je beginnen? Spar nu met een van onze professionals en je weet binnen 5 minuten hoe jij aan de slag kan.

Neem contact met ons op!

Bereik en activeer jouw doelgroep. Elke keer opnieuw.

Op basis van een sterk creatief concept en de juiste strategie ontwerpen we een effectieve campagne. We kiezen hierbij zorgvuldig de juiste middelen om de doelgroep te bereiken en activeren deze door een prikkelende boodschap.

Of het nu gaat om gedragsverandering, het genereren van leads of het werven van personeel. Een creatieve communicatiecampagne is de basis.

Tussentijds analyseren en de effectiviteit vergroten.

Wij geloven in een eerlijke boodschap die dicht bij de wensen van de doelgroep ligt. Het gaat er in het begin omdat we de doelstellingen scherpstellen de communicatiemogelijkheden goed helder krijgen.

Er zijn een aantal essentiële factoren binnen het voeren van een effectieve campagne, zoals de: timing, boodschap, strategie, kanalen, doelgroep, budget en niet te vergeten het creatieve concept.

Het is de kunst om de doelgroep helder te krijgen en deze direct aan te spreken. Hierbij analyseren we data en gebruiken we innovatieve tools en de juiste communicatiekanalen. We optimaliseren middels tussentijdse bevindingen, waarmee de campagne na verloop van tijd steeds effectiever wordt.

Maak jezelf zichtbaar op het juiste moment! Werk aan gerichte campagnes, zowel online als offline.

Nuchter, persoonlijk en middels een actieve samenwerking, zo komen we verder. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we de mogelijkheden samen door.

  Klaudia Gawlas

  Producer / DJ / Live-Act — Illusion Events

  To work with you was very easy for me and I was really surprised about the ideas and quality of work. And all this in a very short time. Thank you for giving my new project a new face. I love it!

  Talida Wegener

  General Manager — Zeitgeist Bookings

  Eric always delivers quickly and with good taste for the products. The costs are always reasonable. I've been working with him for 10 years now. More than satisfied and I can really recommend him. Enjoy as I did.

  Hanneke van den Berg

  Biologische Geitenhouderij — De Molswaerd

  Bedankt voor de fijne en goede samenwerking, door jullie zijn we tot een prachtig resultaat gekomen, op naar de toekomst om zeker mooie dingen te realiseren, nogmaals bedankt!

  Aafke van Tent Beeking

  Marketing manager — Stichting CPNB

  Kan hij ontwerpen? Ja. Is hij op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen?Jep. Schakelt ie lekker snel? Yes! En wat samenwerken met Eric pas echt fijn maakt is het mooie moment dat je conceptidee teruggekoppeld wordt en nog beter is uitgewerkt dan je zelf had bedacht.