Kennismaken

Verkuil

Integraal Beheer

Verkuil is een goed voorbeeld van een complete transformatie, waarin een herdefiniëring van het merk heeft gezorgd voor ongekende resultaten in de bedrijfsvoering. Dit vereist vertrouwen en een goede samenwerking, en dat is precies wat we waarderen in dit project.

Aanvraag
Verkuil heeft ons benaderd met de vraag voor het ontwerp van een vernieuwde merkidentiteit en de ontwikkeling van een nieuwe website. Hiermee had het bedrijf het doel om zichzelf zowel online als offline professioneler te kunnen presenteren en door middel van nieuwe contactmogelijkheden de bestaande doelgroep effectiever te kunnen bereiken.
Benadering
Tijdens onze gesprekken hebben we de visie van het bedrijf besproken. Dit leidde tot het identificeren van nieuwe mogelijkheden en het besef dat een ander klantensegment een stabielere omzetbasis biedt. Op basis hiervan zijn we een herpositioneringsproces gestart. We hebben nieuwe doelgroepen geïdentificeerd, een nieuwe aanpak en aanbod ontwikkeld, en een vernieuwde strategie geformuleerd om deze doelgroepen zo goed mogelijk te kunnen bereiken.
Resultaat
Mede dankzij onze samenwerking heeft Verkuil een transformatie ondergaan van Grond- en Houtbewerking naar Integraal Beheer, wat buitengewoon positieve resultaten opgeleverd. De integrale aanpak stelt Verkuil in staat om afstand te nemen van de particuliere markt en met semi-overheidsinstanties te werken, wat aanzienlijke omzetgroei en meer kwalitatieve leads opleverd. Hier werken we overigens elke maand aan samen, waarbij we klantreizen optimaliseren, campagnes opstellen en de communicatie uitvoeren.
Een project in gedachte en de mogelijkheden doornemen? Geef ons een belletje op +31 (0)85 0609 045 of stuur een mailtje naar info@buroschakel.nl.