Kennismaken

Moon Jelly

Music Marketing Experts

Moon Jelly begeleidt artiesten in de digitale wereld met krachtige tools voor het ontwikkelen van hun persona en het voeren van effectieve marketing. Hoewel de organisatie oorspronkelijk was gericht op het geven van tips en trucs, is het tijdens onze samenwerking ontwikkeld tot zowel het adviserende als ondersteunende marketingbureau zoals we dat vandaag de dag kennen.

Aanvraag
In eerste instantie zijn we gevraagd om in samenwerking met Moon Jelly de online presentatie en de bezoekerservaring te verbeteren. Hiervoor hebben we de huidige situatie onderzocht, waarbij we interne doelstellingen hebben gedocumenteerd, klantreizen opnieuw hebben gedefinieerd en verschillende touchpoints in kaart hebben gebracht.
Benadering
Deze bevindingen hebben we geformuleerd in een adviesrapport, dat we na onze presentatie hebben uitgewerkt met nieuwe analyses van de doelgroep en hun behoeften, evenals hun bestaande relatie tot het merk. Hiermee identificeerden we niet alleen verbeterpunten voor de online presentatie, maar ook mogelijkheden om de positionering te versterken.
Resultaat
Naast dat we de online presentatie op basis van de nieuwe inzichten hebben geoptimaliseerd, hebben we Moon Jelly geïnspireerd om de transformatie te ondergaan van een informatief platform naar een online marketingbureau, dat momenteel samenwerkt met vooraanstaande partners en artiesten in zowel de nationale als de internationale muziekindustrie.
Een project in gedachte en de mogelijkheden doornemen? Geef ons een belletje op +31 (0)85 0609 045 of stuur een mailtje naar info@buroschakel.nl.