We luisteren goed, maken bewuste keuzes door gedegen onderzoek en reflecteren op wat we maken. Zo verzekeren we je van een succesvolle uitkomst.

Of het nu gaat om het vernieuwen van uw merkidentiteit, het lanceren van een nieuw product of het opstellen van een multimediale campagne voor uw evenement – de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij het maken van succesvolle keuzes staan een aantal vragen centraal: middels welk ontwerp zal jouw onderneming groeien, blijven we dicht bij jezelf en zullen we anderen inspireren?

Alles begint met de juiste strategie. Bij het definiëren van de juiste positionering voor het merk. In eerste instantie dus terug naar de kern en onderzoek doen naar de functie — binnen zowel de benadering als de uitkomst. Buro Schakel werkt vanuit een snel proces, waarin we samenwerken als partners. Jij brengt de kennis; wij creëeren focus en baseren onze oplossingen en ontwerpen op een bijpassend verhaal.

Binnen dit proces houden we de strategie aantrekkelijk en beknopt. Teruggebracht naar een vanzelfsprekende eenvoud, welke mensen begrijpen en waaraan zij zich verwant voelen. Het is daarmee van essentieel belang dat deze is gebaseerd op een begrijpelijke waarheid — waaraan we stapsgewijs en consistent uitwerking geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden en samen eens sparren over je toekomstplannen? Bel dan met Eric Schakel op +31 (0)6 81 40 01 41 of mail eric@buroschakel.nl