^

Online

Gebruiksvriendelijke en doeltreffende online merkbelevingen

Ben je op zoek naar een nieuwe website, een sprekende online campagne of een interface voor complexe datastructuren? Wij realiseren de oplossing die je zoekt.

Inhoud

Een website op maat? Of een goedkope template oplossing? Op basis van jouw wensen en onze ervaring realiseren we voor iedereen een gepaste oplossing. Zonder dat we daarbij inleveren op kwaliteit, vindbaarheid en mobiele toegang.

Een op rendement gerichte webshop die compleet aansluit op jouw wensen, doelgroep en betaalmodules. Op basis van jouw doel selecteren wij een gepaste oplossing, die is voorzien van alle voordelen van een normale website.

Wil je online zichtbaar worden en blijven? Wij ontwerpen heldere en consistente campagnes in de vorm van banners, advertenties en ander online beeldmateriaal dat prikkelt.

Ter ondersteuning van jouw merk ontwerpen wij iconen en ander artwork. Deze kan je online gebruiken, maar tegen meerbetaling ook ontvangen voor offline gebruik.

Voor specialistische data-interfaces ontwerpen wij een overzichtelijk bedieningspaneel. Hierbij nemen we de informatiestructuur onder de loep, en zorgen we middels datavisualisatie voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

Facebook, Twitter en andere social media kanalen zijn ideaal om je merk te presenteren. Belangrijk om hier goed voor de dag te komen. Wij helpen je om jouw profiel mooi aan te kleden.

Als bezoekers via online zoektermen of advertenties op jouw website terecht komen, kan je ze naar een daarvoor bestemde landing page verwijzen. Wij maken deze helder en aansprekend.

Online bannercampagnes promoten jouw merk op social media, binnen zoekmachines en op allerlei andere websites. Wij ontwerpen de juiste banners voor de juiste kanalen.

Vrijblijvende offerte aanvraag

Snel weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Probeer je wensen zo compleet mogelijk te formuleren, zodat wij
je zo volledig mogelijk kunnen informeren. Je ontvangt een kopie van je bericht per mail en wij nemen binnen twee werkdagen contact
met je op. Deze aanvraag verplicht je uiteraard tot niets.

Heb je vragen of wilt je een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Portfolio

Maarten ’t Hart Vogelmachine

  • Buro Schakel en CPNB ontwikkelde samen de app voor “Een vlucht regenwulpen” van “Maarten ’t Hart”, met informatie, audio & livestream.

Feltmen Wolvilt

  • Voor Feltmen Wool Felt verzorgde Buro Schakel het ontwerp, de tekst en de afbeeldingen voor deze compacte meertalige website & webshop, Oss.

LAAT LIVE

  • Voor producer en live-act LAAT LIVE realiseerde Buro Schakel een portfolio website op maat, voorzien van info, media & bookings, Amsterdam.

Nederland Leest Slotfeest

  • Buro Schakel verzorgde voor het Nederland Leest Slotfeest (CPNB) het ontwerp en de ontwikkeling van deze overzichtelijke website, Dordrecht.

Metamorphose

  • Buro Schakel ontwikkelde voor TW Artist management en Butan Club een gebruiksvriendelijke website voor de Metamorhose serie, Wuppertal.

Denise Motz

  • Voor fotografe & artiest Denise Motz leverde Buro Schakel een website & webshop op basis van het Big Cartel e-commerce systeem, Breda.

Laura IJzerman

  • Voor Laura IJzerman ontwikkelde Buro Schakel een gebruiksvriendelijke website, waarbinnen zij haar projecten kan presenteren. Papendrecht.

Gem Sessions, Records & Bookings

  • Voor dit evenementen, platen en boekingsbureau ontwikkelde Buro Schakel een drietal toegepaste websites, Amsterdam.

Egbert LIVE

  • Voor producer en live-act Egbert LIVE realiseerde Buro Schakel een portfolio website op maat, voorzien van info, media & bookings, Rotterdam.