^

Offline

Slimme bedrijfscommunicatie
met een herkenbaar ontwerp

Wij zorgen dat je uitstraling in lijn ligt met de kernwaarden van je onderneming. Hierbinnen geven wij vorm aan een optimale herkenbaarheid, en helpen wij je consistent te blijven.

Naast drukwerk leveren wij alle diensten die wij vormgeven. Zowel bestickeringen, autobeletteringen als gevelreclames.

Inhoud

Jouw huisstijl verbeeld de kernwaarden van je onderneming. Wij leren daarom graag over je missie, visie en doelgroep. We doen tevens een marktanalyse en een concurrentieonderzoek zodat we een goede basis kunnen vormen voor al je reclame-uitingen.

Posters en flyers zijn ideale dragers om veel mensen te bereiken. Op basis van jouw nieuwe of bestaande huisstijl creëren wij krachtige ontwerpen die jouw boodschap verspreiden.

Niets boven een tastbaar product! Wij leveren folders en brochures met een goede balans tussen visuele en tekstuele informatie, die helpen bij het verstaanbaar maken van je bedrijf.

De realisatie van magazines en tijdschriften vraagt om toewijding. Wij leveren concept, ontwerp en beeldmateriaal. Je kunt bij ons ook terecht voor de restyle van je bestaande magazine.

Spandoeken en banners verspreiden primaire bedrijfsgegevens. Wij maken, op basis van jouw huisstijl, een uniek en opvallend ontwerp om de aandacht net wat langer vast te houden.

Naast het ontwerp van ‘gewone’ stickers kan je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld het bestickeren van je ramen, wanden, voertuigen, interieur of welk object je maar bestickert wil hebben.

Bedrijfswagens zijn ideale dragers om je merk ten toon te spreiden. Met behulp van de juiste belettering weet je onderweg op te vallen, en een goede indruk achter te laten.

Niets is zo uitnodigend als een verzorgd pand dat is voorzien van een passende gevelreclame. Wij zoeken naar de beste manier om hier vorm aan te geven, zodat je opvalt in de buurt.

Heb je een beurs, tentoonstelling of presentatie? Met een nette presentatiewand kom je professioneel voor de dag, en weet je de bezoeker op het juiste moment te informeren.

Sta je op een beurs? Grote kans dat je een plek nodig hebt om je bezoekers te ontvangen en te informeren. Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een passende stand of beurswand.

Ben je vaak onderweg? Heb je werknemers op locatie? Of hou je vooral van teamspirit? Dan is bedrijfskleding een goede manier om jouw doelgroep te voorzien van een indruk.

Vrijblijvende offerte aanvraag

Snel weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Probeer je wensen zo compleet mogelijk te formuleren, zodat wij
je zo volledig mogelijk kunnen informeren. Je ontvangt een kopie van je bericht per mail en wij nemen binnen twee werkdagen contact
met je op. Deze aanvraag verplicht je uiteraard tot niets.

Heb je vragen of wilt je een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Portfolio

Nederland Leest Slotfeest

 • Buro Schakel ontwikkelde de huisstijl en de aankleding voor het Nederland Leest Slotfeest (CPNB), dat plaatsvond in Schouwburg Kunstmin, Dordrecht.

Secret Cinema’s Minerals

 • Voor DJ en producer Secret Cinema leverde Buro Schakel het artwork voor zijn Minerals dubbelalbum, de EP’s en de campagnematerialen, Rotterdam.

Holland Special Pumps

 • Buro Schakel realiseerde het ontwerp van de corporate brochure van Holland Special Pumps.

Gem

 • Voor dit evenementen, platen en boekingsbureau realiseerde Buro Schakel een toegepaste huisstijl voor alle diverse activiteiten, Amsterdam.

Winter & Spring Tour

 • Buro Schakel realiseerde de posters en de bijbehorende campagne voor de Internationale clubtour van Gem Sessions, Amsterdam.

Gem Records

 • Om de online en offline releases van Gem Records optimaal te presenteren ontwikkelde Buro Schakel het benodigde artwork, Amsterdam.

Bibliotheek Aanzet

 • Voor de Bibliotheek Aanzet maakte Buro Schakel enkele jaaroverzichten in de vorm van posters en flyers, Dordrecht

Egbert’s WARM

 • Voor live-act en producer Egbert Live leverde Buro Schakel het artwork voor zijn debuutalbum WARM, de EP’s en de campagnematerialen, Rotterdam.

Melkweg

 • Voor de Melkweg ontwikkelde Buro Schakel het artwork voor een serie Gem Sessions omgaande Secret Cinema en Egbert Live, Amsterdam.

Metamorphose

 • Buro Schakel ontwikkelde voor TW Artist management en Butan Club het artwork voor de Metamorhose evenementen, Wuppertal.

Magnolia

 • Voor Van Anh’s maandelijkse Magnolia Podcast ontwikkelde Buro Schakel het online en offline artwork en de bijbehorende promotiematerialen.

Huisstijl voor Stream Festival

 • Voor het Stream Festival maakte Buro Schakel enkele concepten voor de posters en de flyers, Rotterdam