^

Logo's & Huisstijlen

Een passende bedrijfsidentiteit
voor een sterke eerste indruk

Herkenbaarheid vormt de basis voor een succesvol merk. Door middel van een gedegen marktonderzoek ontwikkelen wij een herkenbare identiteit, dat met behulp van een handboek door jouzelf en je partners is door te voeren.

Inhoud

Voor een logo dat goed bij je past, is het belangrijk dat we jouw bedrijf leren kennen. We komen graag langs, om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Samen bepalen we de doelstellingen, de levertermijn, het budget en een passend trajectplan. Tijdens het traject geven we je regelmatig een update.

Het ontwikkelen van het logo begint met een zorgvuldige kleurselectie. Een passend kleurenpallet is van groot belang, en wij gaan hier dan ook aandachtig mee om.

Lettertypes (fonts) vertellen jouw doelgroep veel over jouw merk. We selecteren verschillende lettertypes, en kiezen daaruit de passende lettertypes die laten zien waar jij voor staat.

Het woordmerk is het tekstuele gedeelte van het logo. Deze is meestal gebaseerd op de eerder geselecteerde lettertypes. In deze fase begint jouw merk visueel te worden.

Het beeldmerk is een passend embleem dat de kern van jouw bedrijf vangt en verbeeld. Dit gedeelte van het logo krijgt en verdient over het algemeen de meeste aandacht.

Een sterk logo ontstaat uit een gedegen marktanalyse en een concurrentieonderzoek. Door te achterhalen wat er in jouw markt speelt weten wij waar we het nodige verschil kunnen maken.

Aan de hand van een vormonderzoek creëren wij richtlijnen voor het in de praktijk brengen van je logo. Deze richtlijnen vormen een handboek, waar jij en je partners mee aan de slag kunnen.

Het originele logo zal in de praktijk het meest worden gebruikt, maar variaties kunnen goed van pas komen. Wij zorgen dat de essentie en de herkenbaarheid van het logo in tact blijven.

Het nieuwe logo wordt geleverd in JPG, PNG en versleutelde PDF formaten. Tegen een meerprijs kan je ook de bewerkbare bestanden ontvangen, zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

Wij kunnen tevens unieke lettertypes voor je creëren. Hiermee ben je verzekerd van een optimale herkenbaarheid, en maximale mogelijkheden binnen de uitwerking van je huisstijl.

Vrijblijvende offerte aanvraag

Snel weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Probeer je wensen zo compleet mogelijk te formuleren, zodat wij
je zo volledig mogelijk kunnen informeren. Je ontvangt een kopie van je bericht per mail en wij nemen binnen twee werkdagen contact
met je op. Deze aanvraag verplicht je uiteraard tot niets.

Heb je vragen of wilt je een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Portfolio