^

Advies

Wij helpen je graag om het meest,
uit je online & offline promotie te halen

Vindt je het lastig om de juiste strategie te bepalen? Wordt je website niet goed gevonden? Wil je aan de slag met social media, maar je weet niet precies hoe? Middels onze workshops en ons advies, helpen wij je het meest uit onze producten en het internet te halen.

Inhoud

WordPress is het content management systeem (CMS) waarmee je alle inhoud van jouw website kunt beheren en uitbouwen. Wij leveren standaard één training bij de website, maar we nemen deze graag nog eens met jou of je medewerkers door.

Zou je social media graag willen inzetten voor je bedrijf? Maar weet je niet hoe je dit goed vormgeeft, of welke valkuilen er zijn? Binnen onze workshop geven we je praktische tip, zodat je daarna snel aan de slag kunt!

Ben je benieuwd hoe je met Google Analytics je bezoekers en hun bezoekersgedrag in kaart brengt? En hoe je daar als bedrijf op in kan springen? Wij komen graag langs om je hier verder over in te lichten.

Heb je een website, maar wordt je niet goed gevonden door zoekmachines? Wij helpen je doormiddel onze analyse met tips en trucs om beter zichtbaar te zijn op internet.

Het internet is een veranderlijk medium, en je wilt natuurlijk niets missen. Met onze periodieke analyse stellen we je op de hoogte van inhoudelijke verbeterpunten, vindbaarheid en interessante nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.

Vanaf €85,- ex. BTW per analyse, per website.

Een huisstijl is snel gemaakt, maar een goede huisstijl spreekt voor 1000 woorden. Welke mogelijkheden liggen er wat betreft jouw huidige huisstijl? Wij doen graag een analyse en presenteren je onze ideeën en voorstellen.

Vanaf €85,- ex. BTW per analyse, per huisstijl.

Wij vinden het heerlijk om met je mee te denken over je bedrijf. Welk product vermarkt je en hoe staat deze in verhouding met de doelgroep. Vanuit een fris en onafhankelijk standpunt, geven we je graag onze promotionele tips en kennis.

€85,- ex. BTW per uur, €0,25 per km.

Vrijblijvende aanvraag

Snel weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Probeer je wensen zo compleet mogelijk te formuleren, zodat wij
je zo volledig mogelijk kunnen informeren. Je ontvangt een kopie van je bericht per mail en wij nemen binnen twee werkdagen contact
met je op. Deze aanvraag verplicht je uiteraard tot niets.

Heb je vragen of wilt je een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via dit formulier.